06 1998 50 15 (bereikbaar 24/7) info@onderonsuitvaart.nl

Info levensfeest

Hoe maak ik kans om het levensfeest te winnen?

Welkom bij de speciale aanbieding van Onder Ons aanbieding. Wat leuk dat je wilt weten hoe jij kans maakt om het levensfeest te winnen! Er is wel wat moed voor nodig. Want eerlijk is eerlijk, bijna iedereen vindt het moeilijk om stil te staan bij het laatste afscheid, van jezelf, je ouder(s) of naaste(n). Met deze aanbieding wil ik je helpen om het nu toch even te doen. Omdat:

 • we allemaal weten dat het gaat gebeuren maar we hopen en verwachten het niet nu.
 • we allemaal wel eens een uitvaart meegemaakt hebben waarvan je dacht: ‘nou, zo wil ik het niet.’
 • we wéten dat het verstandig is er een keer over te praten, of
 • dat we eigenlijk eens naar onze verzekering zouden moeten kijken maar….we hebben zo ontzettend géén zin om het te doen

Juist daarom heb ik deze aanbieding bedacht: ik stel er iets bijzonders tegenover: ik verloot een levensfeest t.w.v. €1000,- euro onder degenen die de online checklist van Onder Ons invullen of een gesprek aanvragen voor 31 oktober 2018.

Waarom nu?

Het kost je niets en brengt je veel:

 • er zijn best veel dingen waar je alleen voor kan kiezen als je er weet van hebt en er dus bij leven een keer bij stil staat.
 • je kan veel geld besparen omdat er geen druk is van emoties of tijd
 • je haalt die zorg uit je (achter)hoofd,
 • je biedt nabestaanden een leidraad,
 • het geeft richting en maakt ruimte in de week na een overlijden.
 • ook als je nog heel lang leeft, kan dat echt geen kwaad.
 • bovendien maak je nu kans op het levensfeest!

Wat is een levensfeest!?
Een levensfeest is een feest op een door jou gekozen datum en tijd, op een informele locatie. Dus thuis, in de tuin, een clubgebouw of iets dergelijks, zolang het maar geen formele horecagelegenheid is. Uiteraard met mensen die voor jou belangrijk zijn en eten en drinken waar je van houdt. Wij komen met twee personen je wensen in kaart brengen, maken sfeer op locatie en bezorgen lekker eten. Je bent vrij om uit te nodigen wie je wilt, dat kan beperkt zijn tot een kleine kring echte vrienden, uitsluitend familie, een mix van die twee, of iedereen die ooit in je leven belangrijk is geweest. Iedereen die -bij wijze van speken- ook op je uitvaart zou komen.
De keus is geheel aan de winnaar.
Mocht er voor dit feest veel meer geld nodig zijn dan € 1000,- euro dan betaal je zelf het verschil bij.

Liever niet
Als je denkt: ‘Nou…nee, dat hoeft voor mij niet. Alsjeblieft zeg, doe dat maar als ik dood ben’. Dan kan je natuurlijk aangeven dat je deze kans liever aan je voorbij laat gaan. Je kunt dan even laten weten of je wél kans wilt maken: ‘Laat je niet kisten, door de commercie’, van Marieke Henselmans. Als tweede prijs verloot ik namelijk 10 van haar boeken. Door het lezen van dit boekje bespaar je eenvoudig €1000,- of meer op je uitvaart of die van een naaste.

Ok, hoe maak ik kans op dat levensfeest of boek?

Heel eenvoudig! Ik verloot een levensfeest t.w.v. €1000,- euro onder iedereen die de online checklist van Onder Ons invult of een gesprek / verzekeringscheck aanvraagt voor de einddatum van de aanbieding: 31 oktober 2018.

De checklist helpt je om je ideeën over afscheid en uitvaart op papier te krijgen. Het invullen ervan kost ongeveer een half uur.  Na afloop krijg je een ingevulde versie van de vragenlijst per mail toegestuurd.
Het gesprek (of verzekeringscheck) zelf hoeft niet voor 31 oktober 2018 plaatsgevonden te hebben. Het gaat erom dat je voor de einddatum een gesprek hebt aangevraagd. Na het gesprek ontvang je een gespecificeerde kostenraming ter informatie.

Vrij

Je bent en blijft vrij om te kiezen wie je als begeleider wilt tegen de tijd dat het nodig is. Door een gesprek aan te gaan of de checklist in te vullen, zit je dus niet vast aan Onder Ons.

Ja, ik doe mee!

 1. Ja ik doe mee en ga direct naar de checklist van Onder Ons via deze link: checklist ideeën afscheid
 2. Ja ik doe mee en maak meteen een afspraak voor een gesprek ja gesprek, kans levensfeest
 3. Ja ik doe mee maar hoef geen levensfeest. Geef mij maar kans op het boek van Marieke Henselmans: ‘Laat je niet kisten, door de commercie’ ja gesprek, kans boek

Wanneer weet ik meer?
In november 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt!
Ik houd je per mail op de hoogte.

Hartelijke zomer groet,

Mariele