06 1998 50 15 (bereikbaar 24/7) info@onderonsuitvaart.nl

Half oktober 2017 is het zover: Onder Ons Uitvaart is van start gegaan! Een uitvaart samen met naasten zo vormgeven dat het goed voelt en kloppend is, dat is het doel van Onder Ons Uitvaart.
Het is bijzonder en dankbaar werk. Hoe ben ik hiertoe gekomen?

“Mijn werk doe ik graag met hart en ziel. Een paar jaar geleden veranderde dat. Daarom ging ik op zoek naar werk dat wezenlijk is en mij weer meer tot mijn recht doet komen. Plotseling overleden er een aantal mensen in mijn eigen omgeving. Nooit vergeet ik de begrafenis van de man van mijn moeder. Misschien klinkt het gek maar ik voelde enorme voldoening die dag. Over hoe we alles hadden gedaan: anders, eigen, samen. Precies ‘Hans waardig’. Ook het samenzijn aansluitend op de crematie van mijn zwager, ‘het troost-eten’ voelde voor mij als een fundament voor mijn nieuwe weg: het besef: ‘dit is belangrijk en voegt iets waardevols toe’. Door deze ervaringen hervond ik mijn kracht en kwaliteiten. Dit is wat ik kan en wil. Lees meer over mijn verhaal, visie en werkwijze op de site www.onderonsuitvaart.nl